Fenerbahçe’nin Galibiyet Sonrası İsmail Yüksek’ten Açıklamalar Geldi!

featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin futbolcusu İsmail Yüksek, Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettikten sonra konuştu. Yüksek, zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve galibiyetin çok önemli bir viraj olduğunu belirtti. Kendisinin ve takımın galibiyetle ayrılmak istediğini dile getirdi. Ayrıca ligin sonuna yaklaşıldığını ve artık her maçın final niteliği taşıdığını belirtti. Önlerindeki maçlara odaklanmaları gerektiğinin altını çizdi ve sezon sonunda kupa kazanmayı umduklarını ifade etti.

Rade Krunic transferiyle orta sahada oynaması ve yeni transferler hakkındaki sorulara yanıt veren İsmail Yüksek, takımlarının çok değerli ve tecrübeli olduğunu vurgulayarak, kimin oynadığının değil, önemli olanın takımın arma için mücadele etmek olduğunu söyledi.

Ayrıca, milli futbolcu Antalya’daki zeminle ilgili de konuşarak, ülkenin çok güzel stadyumlara sahip olduğunu ancak zeminlerin bakımının daha iyi olması gerektiğini ve bu sayede seyircilere daha güzel futbol izlettirebileceğini belirtti. Bu açıklamalarıyla maçın ötesinde takımın motive olması ve takımın önümüzdeki maçlara odaklanması gerektiği mesajını vermiş oldu.

mutlu
Mutlu
_zg_n
Üzgün
sinirli
Sinirli
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Galibiyet Sonrası İsmail Yüksek’ten Açıklamalar Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sivas SRT ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!